Aarke Carbonator Pro sodavandsmaskine, stål

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.099 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463009959 Kategori:

Produktbeskrivelse

Aarke Carbonator Pro er en banebrydende sodavandsmaskine. Nu kan kulsyreprocessen nemt håndteres med en enkelt hånd takket være den innovative Push-to-Lock™ løsning. Placer flasken, sænk derefter låget og tryk på den boblende knap. Når vandet er brusende, går låget i stål op og er klar til at blive drukket! Hvor meget brus og bobler du vil have, vælger du selv. Et tryk giver dig lidt bobler, hvis du vil have flere, trykker du endnu en gang. Enkelhed i den mest positive mening er gennemgående i Aarkes produkter. Aarke er uden ledning men drives af en gasflaske. Og for at gøre det endnu mere enkelt, Carbonator Pro er kompatibel med gasflasker fra kendte mærker.
Maskinen er robust med en rustfri stålramme. Flasken er af glas med et stilrent design og dermed også en minimering af plastikbrug. Maskinens fod er beklædt med gummi, så den står solidt på køkkenbordet uden at ridse.Glasflasken tåler opvaskemaskine og passer kun til Pro-modellen.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev