Andersen Furniture ARC Skærebræt large, 50 x 27 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

555 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463148294 Kategori:

Produktbeskrivelse

Hvis du elsker at servere mad med stil og elegance, vil du falde for ARC-skærebrættet. ARC-serveringsbrættet er designet af Rakel Villesen, en designer med sans for detaljer og kvalitet. Dette bræt er ikke blot praktiske, men tilmed smukke. De er lavet af akacietræ, som har et naturligt sildebensmønster, der giver dem en unik karakter. Akacietræet har forskellige farver og teksturer, som giver træet liv.
På bagsiden af hvert bræt er der en smart fordybning, som gør det nemt at løfte og flytte dem. ARC-skærebrættet har også en rille, der opsamler saften fra kødet, når du skærer det. Perfekt til at undgå spild og svineri!
Du kan også bruge ARC-skærebrættet som et serveringsbræt til at skabe en dejlig tapasbuffet eller til at præsentere din bøf på en appetitlig måde.
Pleje og vedligeholdelseFor at passe bedst muligt på dit bræt bør du smøre det med ufarvet madolie, inden du bruger den første gang. Dette vil beskytte træet mod pletter og gøre det mere glansfuldt. Du kan gentage oliebehandlingen fra tid til anden for at holde træet i topform. Hvis du opdager, at træfibrene står op efter brug, kan du slibe dem ned med fint sandpapir.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev