Andersen Furniture Circle skærebræt 44,5 22 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

419 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463148323 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med sin praktiske kant og elegante hjørner er Circle skærebrættet fra Andersen Furniture et æstetisk smukt og funktionelt skærebræt. Det er designet af Rakel Villesen, som har givet det klassiske skærebræt et nyt look og flere anvendelsesmuligheder. En smart detalje er det runde håndtag, som gør det muligt at hænge skærebrættet på en krog, når det ikke er i brug. Så bliver det et dekorativt element, der tilføjer varme og personlighed til køkkenet.
Circle har to sider til forskellige sider, der kan anvendes til forskellige lejligheder. Den er fremstillet af massivt egetræ, et antibakterielt træ med et højt tanninindhold.
Pleje og vedligeholdelseFor at beskytte træet mod pletter og bevare dets glans anbefaler vi at oliere brættet med farveløs madolie, før du begynder at bruge det. Du kan også gentage oliebehandlingen fra tid til anden for at opnå de bedste resultater. Husk, at træfibrene kan rejse sig en smule efter brug, men det er ikke overraskende. Du kan bare slibe dem væk med fint sandpapir (240 eller højere). Brættet tåler ikke opvaskemaskine og skal vaskes i hånden.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev