Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine + komplet kødhakker, glossy white

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

6.994 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460708796 Kategori:

Produktbeskrivelse

Nu kan du få mere ud af din røremaskine med denne pakkeløsning. Den består af en Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine med dertilhørende kødhakker. Så kan du nemt selv styre hvad der præcist kommer i dit kød, mens du til dagligt kan lave alverdens lækre deje og kager på røremaskinen.
Den legendariske Ankarsrum røremaskine er blevet fremstillet i Sverige siden 1940. Den er udstyret med en kraftfuld motor på 1500 watt, der sikrer dig et ensartet resultat selv ved store blandinger. Den er lydsvag i brug og sørger bestemt for at overføre masser af disse kræfter til kødkværnen når du skal bruge denne. Drejeknapperne foran er blevet ændret, så de nu er fremstillet af forkromet zink i stedet for plastik. Ligeledes er håndtaget til fastspænding blevet forkromet zink. Det unikke ved Ankarsrum røremaskinen er den roterende skål i stedet for at værktøjet arbejder rundt i skålen.
Den originale kødhakker er solidt fremstillet og kan bruges både til fars og pølser. Der medfølger bakke, 3 stykker pølsehorn (10, 20, 25 mm), stænkbeskyttelse, ristjern, puretilbehør, 4 huller (2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, 8 mm) og kageplade.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev