Caso L15 Køkkenvægt

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

299 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461786877 Kategori:

Produktbeskrivelse

En køkkenvægt der klarer enhver vejnings opgave i køkkenet. Den kan klare helt op til 15 kg og har en sensorpræcision på +/- 1g. Den har en super lækker og elegant touch funktion og LCD display der tydeligt viser vægten. Denne vægt er helt unikt udstyret med Hold funktion som bliver ved med at vise den vejede vægt, selv efter man har taget det af. Denne funktion kan også slåes fra, men har man brug for at påmindes om, hvad det lige var det vejede, er det en super praktisk funktion. Den har derudover også Tare funktionen hvor du kan nulstille sensoren med det udstyr du allerede har på vægten. Super praktisk når du skal veje flere ingredienser i en blanding en efter en.
Displayet indikerer også når du er ved at løbe tør for batteri eller maksimum vægt er nået. Den slukker også automatisk, så du ikke risikerer at den bare står og bruger alt batteriet. Vægten bruger 4x AA-batterier.
Dansk manual medfølger ikke.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev