Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

6.990 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462966193 Kategori:

Produktbeskrivelse

Det perfekte moderne køleskab til den krævende vinelsker, som ønsker både kvalitet i form og funktion. Skabet er udført i en holdbar matsort farve og et glasfront design der passer ind i enhver hjem. Vinkøleskabet kan opbevare hele 24 flasker, som kan ligge på de 6 hylder af træ. Der medfølger en præsentationshylde, så vinen kan vises frem. Udtræk for kuglelejer.
Vinkøleskabet arbejder med et lavt støjniveau, hvilket gør det velegnet til at stå i køkkenet eller spisestuen. Glasset er 2-lags isolerende og derudover er det UV filtrerende. Skabet har to temperaturzoner, en til rød og en til hvidvin, temperaturen kan indstilles mellem 5-20 grader og styres via WiFi med Caso Control App. Appen kan udover at styre temperaturen også overvåge samt give fejlmeldinger samt virke med andre Caso produkter. Desuden har køleskabet indvendig belysning, som kan slås fra og til, LED temperatur display og sensor touch kontrolpanel.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev