Caso WineChef Pro 126-2D Vinkøleskab, 126 flasker, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

12.805 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463080609 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med WineChef Pro 126-2D vinkøleskabet fra tyske Caso opbevarer du dine vinflasker på den bedst mulige måde. Du får alt, hvad et godt vinkøleskab har at byde på, sammen med et elegant design af høj kvalitet. Køleskabet er lavet af rustfrit stål og har en dør med UV-filtreret glas, der beskytter dine flasker. Den sorte farve og det stilfulde design gør at køleskabet passer ind i ethvert moderne hjem, og det kan bruges både som et indbygget og fritstående køleskab. Det har to forskellige temperaturzoner, til henholdsvis rødvin og til hvidvin.
Casos innovative “Caso Control App” giver dig mulighed for at styre vinkøleskabet via din mobiltelefon og indstille den ønskede temperatur, alt mellem 5 og 20°C. Kompressorteknologien sikrer, at temperaturen forbliver stabil, og at der bliver taget godt hånd om din vin. Hvis der er problemer med køleskabet, får du besked via appen. Vinkøleskabet har plads til 126 flasker placeret på 7 forskellige træhylder, og den indvendige belysning kan slukkes via det digitale display, hvis det ønskes. En fremragende vinkøler til det moderne hjem.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev