Caso WineChef Pro 40 Sort Vinkøleskab 40 Flasker

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

8.308 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462936955 Kategori:

Produktbeskrivelse

Et lækkert designer vinkøleskab med kompressorteknik fra tyske Caso. Dette flotte vinkøleskab i sort har to temperaturzoner med separat indstilling for hvid- og rød, så du kan servere vin med den temperatur, som du foretrækker. Køleskabet har en meget stille kompressor samt vibrationsdæmpende fødder, hvilket sikrer din vin den ro, som den behøver. Vinkøleskabet kan indeholde 40 flasker, som let lægges på de elegante træhylder og oplyses af den indvendige belysning.
Temperaturen kan indstilles elektronisk fra 5 – 20 grader. Den aktuelle temperatur vises på køleskabets LED display. Temperaturen kan også styres fra Casos Control App (kan downloades). Via appen kan du desuden få fejlmeddelelser, hvis der skulle opstå problemer med vinkøleskabet. Glasdøren er udrustet med et 3-lags isolerende UV-filter, som giver den optimale aromabeskyttelse af vinen.
Vinkøleskabet måler: 82,5x 59,5×59 cm.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev