Cuisinart Airfryer miniovn, 17 liter, grå

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.000 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463073084 Kategori:

Produktbeskrivelse

Når du vil tilberede gyldne, sprøde måltider og kun vil anvende minimalt med olie eller slet ingen olie, så er Air Fryer Mini Oven et godt og sundere alternativ til stegning. Du kan vælge mellem 7 forskellige tilberedningsfunktioner, hvilket gør denne Air Fryer til meget mere end bare en almindelig varmluftfriture. Udover de klassiske kartofler kan ovnen også tilberede perfekt bagte lækkerier, lækre bøffer, store, sprøde og velsmagende pizzaer på 30 centimeter, godt grillet kød og fisk. Derudover kan den rist helt efter dine ønsker, eksempelvis toast og sandwich.
På kun 90 sekunder er frituregrydens miniovn klar til brug og med og med sin kraftige luftstrømskontrol tilbereder den desuden maden 30 % hurtigere end en konventionel ovn. Air Fryeren har 6 temperaturindstillinger, fra 90°C til 230°C og har 2 hylder til jævn madlavning i 2 niveauer, indvendig non-stick belægning der gør rengøringen lettere samt 60 minutters timer med automatisk nedlukning og indvendig lampe. Den medfølgende kurv på 25 x 29 centimeter til varmluftstegning er stor nok til at lave mad til en familie på 4 personer. Derudover medfølger 1 ovnrist og 1 bageplade. Den alsidige varmluftfriture kombineret med miniovn har sin naturlige plads på køkkenbordet og kan tilberede aftensmaden hurtigere end de klassiske hvidevarer.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev