Cuisinart Expert Prep Pro foodprocessor, 3 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.900 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463116643 Kategori:

Produktbeskrivelse

Expert Prep Pro er Cuisinarts mest eksklusive foodprocessor, der gør alt det hårde arbejde for dig på ingen tid. Den hakker, blander, pisker, skærer, river, terner, puréer samt spiraler grøntsager og frugt. Stort set alt, hvad du kan komme i tanke om – det kan den gøre! Den er udstyret med knive i rustfrit stål af høj kvalitet og en kraftig 550W motor. Foodprocessoren har også et bredt udvalg af tilbehør til alle typer af madlavning, samt sikre og praktiske opbevaringsbokse til knive og skiver. Hvis du ønsker både topydelse og stor alsidighed, er Expert Prep Pro et rigtig godt valg.
Den er meget nem at bruge og sparer ikke kun en masse tid i køkkenet, den skaber også perfekte resultater. Brug den til at skære eller terne, når du laver gryderetter og gratiner. Riv eller lav grøntsagsspiraler til lækre salater, bland kagedej og kagefyld, dips, saucer og endda dej til brød og pizza. Den store røreskål på tre liter er perfekt, når du vil lave mad til mange. Inde i skålen findes også en mindre røreskål, som er helt hermetisk forseglet og velegnet, når du vil forarbejde mindre mængder. At intet siver herfra og ned i den store skål betyder mindre opvask. Hele designet er nøje gennemtænkt med den hensigt at spare så meget tid og energi som muligt.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev