De Buyer Mineral B wok 28 cm.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

421 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460774169 Kategori:

Produktbeskrivelse

De Buyers unikke og elegante Mineral B wok er perfekt til at lave mad hurtigt.
Wokken har mange funktioner og hjælper dig med alt fra karamellisering af mad til et lave et godt festmåltid. Wokpannen er en del af De Buyers serie ‘Mineral B’, som karakteriseres af pander i topkvalitets jern med en bivoks belægning. Den forstærkende belægning beskytter wokken mod oxidering og bringer det bedste frem i dine krydderier. Derudover tåler wokken at komme på alle varmetyper inklusiv induktion. Der skal bruges en wok holder for at bruge denne på komfur.
Det holdbare håndtag i jern har et ergonomisk design, der giver dig et komfortabelt greb. Lad kreativiteten flyde i køkkenet med den perfekte wok. Den kommer i forskellige størrelser, så du nemt kan vælge den rigtige wok til dig.
For optimal vedligeholdelse anbefales det at skylle wokken i varm vand inden brug, for at fjerne overskydende bivoks. Tør den og giv den en smule olie. Wokken skal opbevares i et tørt sted. Den tåler ikke at komme i opvaskemaskine eller vaskemiddel, derfor skal den vaskes op i hånden i varmt vand.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev