Graef Elkedel 1,5 liter sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

529 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459443450 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne elkedel fra Graef er utrolig kraftfuld, hvilket gør at hurtigt koger vand til te, kaffe eller meget andet. Kedlen har en god kapacitet på 1,5 liter, hvilket gør det nemt og hurtigt at lave en kande kaffe eller te, hvis der kommer gæster. Udover at være særdeles effektiv har kedlen et unikt og stilrent design, der gør, at den tager sig smukt ud i køkkenet. Kedlens ydre er fremstillet af skinnende akryl og indvendigt af rustfri stål, hvilket giver kedlen et flot ydre og et solidt indre.
Kedlen er designet således, at det er let at påfylde vand og hælde fra den takket være den cylinderformerede hældetud og låget, der kan åbnes ved et enkelt tryk på en knap. Dette giver sammen med tænd/slukknappen med indikatorlampe en nem og god betjening. Kedlens aftagelige kalkfilter gør den let at rengøre. Derudover er kedlen sikker at bruge takket være overophednings- og tørkogningsbeskyttelse, automatisk sluk og lift-off shut-off, hvilket gør, at kedlen slukker, når den løftes fra soklen. Kedlen kan fås i flere forskellige farver.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev