Graef Elkedel med børnesikring

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

953 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459443451 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med denne elegante elkedel med børnesikring fra Graef kan du let koge vand efter den perfekte temperatur til formålet. Kedlen har hele 4 indstillinger, der gør at du kan vælge mellem 70°C, 80°C, +/-93°C og 100°C, hvilket gør det muligt at tilpasse temperaturen til flere forskellige drikkevarer. Kedlen har et dobbelt vægget kabinet i rustfrit stål, hvilket gør, at indersiden holder bedre på varmen, samtidig at ydersiden er forholdsvist kølig under og efter kogning.
Kedlen er designet således, at det er let at påfylde vand og hælde fra den takket være den cylinderformerede hældetud og låget, der kan åbnes ved et enkelt tryk på en knap. Dette giver en god og nem betjening. Kedlens aftagelige kalkfilter gør den let at rengøre. Derudover er kedlen utrolig sikker at bruge takket være børnesikringen, overophednings- og tørkogningsbeskyttelse. Kedlen kan fås i flere forskellige farver.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev