Graef Vapo Elkedel, hvid

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.179 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459443447 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med denne stilfulde Vapo elkedel fra Graef kan du både koge vand, opvarme babymad og desinficere flasker. Elkedlen har et LED-display med hele 5 temperaturindstillinger; 40°C, 60°C, 70°C, 80°C og +/-93°C, hvilket gør det muligt at tilpasse vandets temperatur til forskellige drikkevarer. Der medfølger en smart indsats til opvarmning af babymad og desinfektion af flasker. Kedlen har et unikt og stilrent design, der gør, at den tager sig flot ud i køkkenet. Kedlens ydre er fremstillet af skinnende akryl og indvendigt af rustfri stål, hvilket giver kedlen et flot ydre og et solidt indre.
Kedlen er designet således, at det er let at påfylde vand og hælde fra den, hvilket giver en nem og god betjening. Kedlens aftagelige kalkfilter gør den let at rengøre. Derudover er kedlen utrolig sikker at bruge takket være automatisk sluk, overophednings- og tørkogningsbeskyttelse. Kedlen kan fås i flere forskellige farver.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev