Iittala Tools stegepande 28 cm.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.499 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798600695201523 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne stegepande fra Tools-serien er til dig, der sætter pris på høj kvalitet, flot design og lang holdbarhed. Iittala stegepanden er fremstillet af rustfrit stål og aluminium, som giver de bedste forudsætninger for madlavning. Ståloverfladen i panden er slidstærk og desuden nem at holde ren – aluminiumskernen sikrer en hurtig og effektiv varmefordeling, så panden reagerer hurtigt, når du skruer på komfuret. Stegepanden virker på alle typer komfurer og tåler desuden at blive vasket i opvaskemaskinen. Det er et stykke professionelt køkkengrej, der passer ind i hverdagen på bedste vis.
Designet er enkelt og tidløst, og derfor kan panden også sagtens bruges til servering af aftensmaden. Manden bag designet er den svenske prisvindende designer Björn Dahlström, og det er tydeligt at der er lagt vægt på stil og funktionalitet. Pandens skrående sider gør det nemt at omryste råvarerne eller hælde maden over i en serveringsskål. Tools stegepanden er funktionalitet og æstetisk design i én pande.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev