Ironwood Gourmet Bagebord og skærebræt

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.553 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459660222 Kategori:

Produktbeskrivelse

Tosidet bagebord- og skærebræt fra Ironwood Gourmet. Ironwood Gourmet er en kollektion af forskellige køkkenprodukter i træ. Produkterne er fremstillet af et miljøvenligt genbrugsmateriale. Træsorten er akacietræ. Det er et miljøvenligt løvtræ, som bruges i hele Sydøstasien til møbler og husholdningsartikler. Den unikke egenskab ved akacie er, at træet ændrer farve og glans under forskellige forhold, hvilket betyder, at træet kan skifte fra lyst til mørkebrunt.
Passer perfekt til både bagning og til brug som skærebræt.
Materiale: Akacie. Mål: 60,3 x 43,6 x 3,2 cm. Den bedste måde er at pleje materialet ved at vaske det i varmt vand – og ikke lægge det i blød. Tør træet af med et viskestykke eller lad det lufttørre. Træ må aldrig vaskes i opvaskemaskinen. Træet har godt af at blive indsmurt regelmæssigt i olie. Inden du bruger det første gang, er det en god ide at gnide det ind i olie og lade olien trænge ordentligt ind.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev