Jean Dubost Laguiole bestik, sort, 12 dele

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

981 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463081827 Kategori:

Produktbeskrivelse

Et bestiksæt i 12 dele fremstillet efter samme klassiske metoder, som det franske firma Jean Dubost har anvendt siden det 19. århundrede og består af seks knive og seks gafler. Inspirationen kommer fra traditionelle landbrugsredskaber, og det specielle ved Jean Dubosts Laguiole bestikket er, at fremstillingsprocessen hele tiden forbedres, så den kun omfatter de bedste materialer, som derefter færdigbehandles med stor præcision i mere end 25 forskellige manuelle produktionstrin. Dette er virkelig et bestiksæt, som både kan bruges hver dag såvel som ved særlige lejligheder!
Det rustfrie bestik tåler opvaskemaskine og er yderst holdbart.
Siden 1920 og gennem fire generationer af knivmagere har Jean Dubost fremstillet professionelt knivværktøj, hvor fokus altid har været på høj kvalitet. Jean Dubost er certificeret “100% made in Thiers -France “. Det betyder, at de både designer og fremstiller deres bestik, køkkenknive mv. i Thiers, hvilket bidrager til bevarelsen af ​​lokal beskæftigelse og traditionel fransk knowhow samt giver en lavere CO₂-påvirkning.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev