Kamado Sumo Skærebræt Texas, 51x36x3 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

694 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463148126 Kategori:

Produktbeskrivelse

Skær dit kød med stil på dette Texas-inspirerede skærebræt, der er perfekt til sidebordet ved grillen eller i køkkenet. Et holdbart og robust skærebræt i massivt træ, fremstillet af U.S. maple, Pacific maple og valnød af højeste kvalitet. Blødt nok til at være skånsomt mod dine knive, men hårdt nok til problemfri brug, hvilket gør skærebrættet ideelt til alle typer madlavning. Det vejer 3,3 kg, så det er stabilt, selv når du vil skære større stykker kød og andre større fødevarer. Brættet har en saftrille, der opfanger dryppende væske og forhindrer, at den løber ud på din bordplade.
Brættet er også en fantastisk serveringsbakke til madvarer som ost og andre lækre små retter, når du ønsker at fremhæve det mere robuste, rustikke look.
Størrelse: 51 x 36 x 3 cm. Brættet skal vaskes og tørres i hånden efter brug, da opvaskemaskinen vil beskadige træet med tiden. Hvis brættet vedligeholdes korrekt, vil det holde i generationer med alle dets mærker og egenskaber.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev