Kenwood FCM316SS Multipro Compact Foodprocessor

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.371 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461851189 Kategori:

Produktbeskrivelse

Det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis du have det hele med. Denne professionelle foodprocessor fra Kenwood tilbyder nemlig mange unikke funktioner, der endnu ikke er set ved andre lignende produkter. FDM316SS Multipro Compact er eksempelvis den eneste på markedet, der bliver leveret med en integreret vægt, således du nøje kan veje dine madvarer.
Foodprocessoren er kompakt, og du får derfor alle de traditionelle egenskaber – bare i en lille størrelse, som ikke er alt for pladskrævende i køkkenet. Der medfølger en større skål, en blender og en lille multi skål, der giver masser af alsidighed. Derudover medfølger en Blend Xtract 2GO, der kan rumme 400 ml., og som du nemt kan have med på farten. I alt medfølger 9 forskellige redskaber, inklusiv en vægtbakke, og derfor får du et element til køkkenet, der giver uanede muligheder.
Maskinen har 2 hastighedstrin og en pulsefunktion, og tager du udstyret af og placerer den medfølgende vægtbakke, kan den anvendes som en vægt, der tilmed er præcis. Endelig er kvaliteten værd at nævne, eftersom den er absolut verdensklasse. Med andre ord får du et element, der holder i mange år fremover.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev