Kenwood KVL65.001WH røremaskine med indbygget vægt

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

3.599 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462038431 Kategori:

Produktbeskrivelse

Hav altid det bedste udstyr lige ved hånden, når du skal lave mad eller bage. Denne Kenwood røremaskine burde være førsteprioritet på din liste, da den kan hjælpe dig med alt fra pizzadej og brøddej til at røre ingredienser til kage eller makroner. Takket være den indbyggede køkkenvægt sørger røremaskinen nemt for at veje ingredienser, der skal røres eller æltes sammen. Du behøver nærmest ikke at røre en finger selv, da ingredienserne bare skal tilsættes skålen, hvor du samtidig kan holde øje med, hvor mange gram der bliver tilsat.
Derudover har røremaskinen en effekt på 1200 watt og en kraftfuld motor, der let kan håndtere tunge deje. Der medfølger naturligvis en dejkrog, en k-pisker, et piskeris og en stænkskærm. Har du brug for inspiration, kan du desuden bruge Kenwood-appen sammen med røremaskinen, der viser gode tips, opskrifter osv.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev