KitchenAid 5KFC0516 Foodprocessor 1,19 liter, mat sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

849 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461779352 Kategori:

Produktbeskrivelse

Den nye mini foodprocessor fra KitchenAid er et uundværligt redskab til dit køkken. En kraftfuld motor sikrer, at du har et utal af anvendelsesmuligheder, du kan bl.a. hakke, blende, piske og lave smagfuldt puré med den alsidige maskine. KitchenAid minihakken, som den også kaldes er det perfekte redskab i køkkenet til at klare alle de hårde opgaver. Det velkendte design fra KitchenAid er ikke til at tage fejl af, og gør at den passer ind i alle hjem. Ønsker du ikke at den skal stå fremme, så medvirker det kompakte design til, at du hurtigt kan pakke den sammen og gemme den væk i skabet.
Denne mini foodprocessor har en 40% større hakkekapacitet end sin forgænger, du kan derfor lave større mængder af lige det du ønsker. Mini foodprocessoren er utrolig nem at betjene. Den er dertil også nem at rengøre, eftersom skålen, kniven og rive/snittejernet uden problemer kan smides i opvaskemaskinen.
Tilbered bl.a. smagfulde supper, frisk pesto, søde desserter eller saucer.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev