KitchenAid 5KHMB732EDG Ledningsfri håndmixer, grå

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

899 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461995011 Kategori:

Produktbeskrivelse

Gør hverdagen nemmere med ledningsfrie køkkenredskaber, som vil gøre al forarbejdet mere fleksibelt, når du står i køkkenet. Denne ledningsfrie håndmixer fra KitchenAid har et kompakt design og bruger 12V lithium-ion batterier for optimal ydeevne. Den elektriske håndmixer er udstyret med syv hastigheder inklusiv en blød-start funktion, så du undgår, at dine ingredienser sprøjter ud over det hele. Samtidig gør de syv hastigheder det muligt at blande let til medium, når der f.eks. skal laves cookies til maks. hastighed, når der skal piskes æggehvider.
Håndmixeren er nem at bruge og kan stå oprejst, når du holder en pause fra at mikse ingredienser. På den måde undgår du også en masse spild. Den kan desuden oplades fuldt på bare to timer, men kan du ikke vente så længe, kan håndmixeren også sagtens bruges efter f.eks. 10 minutter, selvom den ikke er fuldt opladet.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev