KitchenAid 5KSB1325EDG K150 blender, grå

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.899 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461995070 Kategori:

Produktbeskrivelse

Opdag nye og spændende opskrifter ved hjælp af K150 blenderen fra KitchenAid, som er alsidig og kraftfuld. Den kan både blende smoothies, supper samt knuse is på mindre end 10 sekunder takket være det specielt designede program til netop dette. Blenderen er udstyret med tre justerbare hastigheder og IntelliSpeed motorstyring, som gør den ekstremt kraftfuld. Dens Soft Start-funktion, giver en langsommere opstart, der sørger for at trække dine ingredienser ned mod kniven. Derefter øger den farten til den ønskede hastighed og derved kan du undgå store sprøjt og opnå et mere silkeblødt resultat.
Derudover har blenderen en unik asymmetrisk kniv i rustfrit stål, som er meget skarp og kan klare selv de hårdeste ingredienser. Selve kanden er af riflet BPA-frit plastik og har en kapacitet på 1,4 liter. Kanden og kniven er designet således, at en kraftig blandingshvirvel skabes, når blenderen er i gang, hvilket giver optimale resultater.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev