KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, onyx black

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

7.500 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463218972 Kategori:

Produktbeskrivelse

KitchenAid Artisan 5KSM70SHX er en usædvanlig kraftfuld, holdbar og støjsvag røremaskine. Den kombinerer KitchenAids kraftigste motor med den maksimale skålkapacitet på 6,6 liter – alt sammen pakket ind i det ikoniske design med klassiske kurver. Den fås i en række forskellige farver, så du kan finde den maskine, der passer bedst til dit køkken.
Din nye køkkenmaskine vil hjælpe dig med at ælte selv den vanskeligste dej, blande kompakte ingredienser og bearbejde større mængder. Den store skål i rustfrit stål er designet til at håndtere alt, hvad du putter i den, så du nemt kan lave mad til store selskaber. Ælt pizzadej, bland kagedej, pisk marengs sammen eller lav pulled pork til hele familien – uden besvær.
Det er en fordel at vælge en køkkenmaskine med løftearm, hvis du ofte arbejder med store mængder ingredienser, da den er ekstra kraftig og robust. Håndtaget gør det nemt at hæve og sænke røreskålen til den rigtige position, hvor den derefter låses på plads for maksimal stabilitet. Skålens ergonomiske håndtag gør den nem at placere og løfte af, selv når skålen er fuld.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev