KitchenAid Classic 5KCM1208EOB kaffemaskine, Onyx black

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.199 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461897100 Kategori:

Produktbeskrivelse

Denne kaffemaskine er designet i det vedkendte og ikoniske KitchenAid-design. Kaffemaskinen giver dig mulighed for at vælge imellem normal eller stærk styrke. Filtret er genanvendeligt, og kan derfor nemt bruges flere gange. LCD-displayet gør maskinen brugervenlig, samtidig med at den er nem og overskuelig at benytte. Kaffemaskinen kan tidsindstilles, det vil sige, man kan brygge kaffe når det lyster og samtidigt indstille bryggestyrke.
Den ikoniske maskine, kan holde kaffen varm i 40 minutter i den ønskede temperatur. Maskinen er holdbar og let at rengøre, bl.a. kan filtret nemt rengøres og benyttes igen. Glaskanden kan rumme 1,7 liter (12 kopper), og med et unikt tud-design er hældningen uden dryp og spild. Maskinen har en stop og hæld-funktion, der stopper bryggecyklussen, så der kan skænkes en kop kaffe før den er færdig med at brygge.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev