Kitchenware by Tareq Taylor Tarragon skærebræt, 72x34x2,5 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

540 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463108959 Kategori:

Produktbeskrivelse

Stilfuldt skærebræt i Tarragon-serien fra Kitchenware by Tareq Taylor, fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ. En smuk tilføjelse til køkkenet, der er velegnet til både fisk, kød og grøntsager. Du har flere forskellige størrelser at vælge mellem eller kombinere, så du får et skærebræt, der passer til dine behov i køkkenet.
Plejeanvisninger:Vaskes med varmt vand og et mildt vaskemiddel, kan ikke vaskes i maskine. Du kan med fordel behandle skærebrættet med olie et par gange om året for at bevare dets smukke overflade.
Tareq Taylor er utvivlsomt en af Sveriges mest eftertragtede kokke. Han driver blandt andet restauranten Kockeriet i Malmø, har deltaget i flere populære tv-shows og har vundet svenske Kockarnas Kamp i 2017. Hos Kitchenware by Tareq Taylor finder du køkkenprodukter af høj kvalitet, der er udviklet på baggrund af Tareqs passion for madlavning, bæredygtighed og genbrug.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev