Lodge Chef Collection wok i støbejern, 30 cm.

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

995 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460852445 Kategori:

Produktbeskrivelse

Lodge har skabt amerikansk producerede støbejernsgryder- og pander siden 1896 og gør stadig den dag i dag et fremragende stykke arbejde på området. Den nye Chef Style-kollektion er designet særligt til profesionelle kokke, som har brug for det bedste udstyr, der kan holde til lidt af hvert. Denne wok er som den øvrige kollektion naturligvis produceret af støbejern, som er et magnetisk materiale, der kan bruges på induktionskomfur. Støbejern er desuden et enormt holdbart og slidstærkt materiale, som med den rette behandling kan vare dig resten af livet. Wokpanden er oliebehandlet og har derfor gode nonstick-egenskaber, så madvarerne ikke brænder fast, selv når du svitser og steger ved høje temperaturer.
Wokpanden er ergnomisk designet med både et langt håndtag og et mindre hjælpehåndtag, som giver dig mulighed for at holde den med begge hænder, når du slynger din asiatiske grøntsagsret. Støbejern har en naturlig evne til at fordele varmen jævnt i hele panden, og Lodge har desuden gjort sig bemærkede for deres støbejerns evne til at holde på varmen, hvilket gør wokpanden god at servere i. For at passe bedst muligt på din støbejernswok, anbefales det at vaske den op i hånden samt kun at benytte træ-, plast- eller silikoneredskaber på stegeoverfalden, da metalredskaber kan ridse og beskadige emaljeringen.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev