Lodge Seasoned ovnfast fad/dyb pande, 4 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

319 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460851659 Kategori:

Produktbeskrivelse

Dette ovnfaste fad af støbejern fra Lodge har enormt mange formål og kan bruges til stort set alle opgaver i køkkenet og udenddørs. Lodges robust støbejern kan nemlig anvendes på absolut alle varmekilder lige fra induktionskomfur til åben ild. Så hvadenten du står og mangler en pande til friluftsbrug eller et nyt lasagnefad, så kan dette ovnfaste fad klare opgaven. Fadet har som den øvrige kollektion naturligt gode nonstick-egenskaber, som sikrer, at maden ikke brænder fast, og som samtidig gør den efterfølgende rengøring let og problemfri.
Fadet kan også anvendes som en dyb pande og er god til lynstegning og svitsning, da det tåler høje temperaturer og har en jævn varmefordeling over både bund og kanter. Desuden er det ovnfaste fad særligt velegnet til servering, da støbejern er et materiale, der holder enormt godt på varmen. Du kan endda servere hjemmelavet is i fadet, da det også holder godt på kolde temperaturer efter en tur i fryseren. Bunddiameter på 20 cm.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev