Magimix Power blender, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.699 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459444399 Kategori:

Produktbeskrivelse

Giv den fuld skrue med smoothies, supper, knust is, isdesserter og hvad dit hjerte ellers måtte begære. Magimix Power blender er køkkenets svar på en Lamborghini, der med hele 1300 watt og en omdrejningshastighed på op til 22.000 i minuttet ikke lader sig stoppe, før resultatet er perfekt.
Blenderen har 4 automatiske power-programmer, der ved et tryk på en knap sætter gang i de skarpe knivblade, der forvandler dine ingredienser til cremede supper og iskolde smoothies. Kandens tykke materiale er ultra holdbart og robust termoglas, som holder på både varme og kolde temperature. Blenderens knivblade roterer hurtigt, hvilket man skulle tro ville skabe så meget friktion, at temperaturen i kanden ville opvarme ingredienserne – men nej. Magimix’ teknologi sørger for minimal temperaturændring i kanden, selv ved allerhøjeste hastighed, hvilket beskytter og bevarer næringsstofferne i madvarerne.
Sidst, men ikke mindst, er blenderen både udstyret med pulse-funktion og rengøringsprogram, så du let som ingenting kan rengøre din Power blender efter brug. Med til blenderen følger en spatel til ingredienser og en opskriftsbog med lækre og sunde opskrifter på blandt andet smoothies og supper.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev