Mareld Akio brødkniv, 20 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

899 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463146967 Kategori:

Produktbeskrivelse

Brødkniven er ofte den kniv, man tager for givet i køkkenet – måske er en rigtig god brødkniv simpelthen noget, man skal have i hånden for at sætte pris på. Akio-brødkniven fra Mareld er 20 centimeter lang, hvilket er mere end nok til de fleste typer af brød. Den skarpe, savtakkede æg skærer perfekte skiver af både flade brød og surdejsbrød med deres hårde skorpe og seje, luftige kerne. Perfekt både til lækkert brød fra bageren og lunt, frisk brød direkte fra din egen ovn. Dæk op med pålæg, ost og marmelade, det er tid til morgenmad!
Mareld Akio-serien har blade, der er fremstillet med damaskusteknik med 67 lag, hvilket giver hver enkelt kniv deres eget unikke præg. Seriens knive er nøje udvalgt, så de kan opfylde alle tænkelige behov i køkkenet, når der skal skæres, snittes, ternes eller hakkes. De har en hårdhed på 60-62 HRC, der er med til at sikre, at de holder sig skarpe i længere tid – dog kræver det lidt ekstra arbejde, når de skal slibes. Vi anbefaler at trækken den over et diamantslibestål før hver brug. Knivenes håndtag er fremstillet af let pekkatræ, ​​et hårdt og kompakt materiale, der både er vandafvisende og hæmmer bakterievækst. Formen på håndtaget er afrundet i midten og tilspidser mod bolsteret, hvilket giver dig et fast greb uanset, hvilken teknik du bruger. Det stilrene design i lyst træ gør også, at du sagtens kan lade knivene blive hængende fremme på en knivliste.
Ved at pleje på dine knive på den rigtige måde sikrer du, at de holder i mange år fremover og derfor bruger et slibestål, men også at du sliber æggen med en slibesten. Vi anbefaler Mareld Slibesten 1000/3000, som er særdeles velegnet til vedligeholdelsesslibning. For en rigtig knivskarp æg anbefaler vi, at du afslutter slibningen med Mareld Slibesten 4000/8000.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev