Mareld Brødkniv, 23 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

299 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463146975 Kategori:

Produktbeskrivelse

Brødkniven er ofte den kniv, man tager for givet i køkkenet – måske er en rigtig god brødkniv simpelthen noget, man skal have i hånden, før man sætter pris på den. Denne variant fra Mareld er 23 centimeter lang, hvilket er mere end tilstrækkeligt til de fleste typer brød. Den skarpe, takkede æg giver perfekte skiver af både flade brød og surdejsbrød med hård skorpe og sejt, luftigt indre. Perfekt både til lækkert brød fra bageren og dampende frisk brød direkte fra din egen ovn. Sæt oste, marmeladen og pålægget frem, for nu er det morgenmad!
Marelds køkkenknive har et design, der minder om den tyske knivtradition. De er fremstillet af 1.4116 rustfrit stål med en hårdhed på 55-57 HRC. Det giver dig en holdbar æg, der står i højkurs i køkkenet, samtidig med at den er nem at slibe, hvis det skulle være nødvendigt. Skaftet er fremstillet af let pakkatræ, en blanding af tynde lag træ, der er sat sammen med harpiks under højt tryk. Det skaber et kompakt og hårdt materiale, der passer godt i køkkenet, fordi det både er vandafvisende og hæmmer bakterievækst.
For at bevare æggen på bedste vis anbefaler vi, at du vasker kniven op i hånden, tørrer den med et viskestykke og opbevarer den på en knivskinne, i knivholder eller i et knivrum i skuffen for at holde kniven så skarp som muligt. Bør vedligeholdes med slibestål og slibes med våd-sten regelmæssigt for at bevare skarpheden. Vi anbefaler Mareld Sharpening Steel. Til vedligeholdelsesslibning anbefaler vi Mareld Slibesten 1000/3000. For at lave en ny æg, anbefaler vi, at du starter med en hvæsesten med lav grit, eksempelvis Mareld Slibesten 300/1500 og derefter polerer kanten med en finere grit, eksempelvis Mareld Slibesten 4000/8000.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev