Microplane Master Fint Rivejern

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

429 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601458224794 Kategori:

Produktbeskrivelse

Gør madlavningen nemmere og sjovere med det fine rivejern fra Microplane. Rivejernet er en del af Master-serien og har et skær i fotoætset stål, der sikrer både smag og aroma i dine råvarer. Skæret bliver ikke sløvt, og skærer dine madvarer i stedet for at flå, som traditionelle rivejern gør. Master-seriens fine rivejern har en skridsikker fod og et ergonomisk håndtag, der er fremstillet i eksklusivt valnøddetræ.
Oprindeligt var Microplane rivejern lavet som snedkerværktøj, indtil en canadisk husmor en dag fandt sin ægtemands rivejern. Hun prøvede det af i køkkenet og fandt, at det var lige så effektivt her. Skærerne på Microplanes rivejern er i dag stadig ligeså skarpe, at de kan rive træ. Master-serien vandt i 2017 Red Dot Design Awards. Rivejern fra Microplane er klart favoritterne blev profesionelle kokke hele verden over. Det fine rivejern er perfekt til citrusskal, hvidløg, parmesan, chokolade, muskat og løg.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev