mQuvée WineExpert 24 vinkøleskab, rustfrit stål

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

4.756 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463011043 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med WineExpert vinkøleskabet fra mQuvée opbevarer du dine vinflasker på bedste vis. Køleskabet er stilrent og har plads til hele 24 flasker, som alle placeres på elegante træhylder. Designet gør, at køleskabet passer ind i ethvert køkken. Køleskabet er udstyret med en UV-glaslåge, der beskytter din vin bedst muligt og gør, at du ikke skal bekymre dig om, at vinen tager skade af sollys i køkkenet. Takket være det ergonomiske håndtag er køleskabet nemt at åbne, og dine flasker får den opbevaring, de fortjener. At udstyre køkkenet med et vinkøleskab tilføjer noget helt særligt og er perfekt til vinelskeren.
Køleskabet er udstyret med to justerbare temperaturzoner på 5-20 grader og er støjsvagt, så du ikke skal bekymre dig om at blive forstyrret i løbet af natten. At have to zoner er perfekt, hvis man for eksempel vil kunne opbevare både hvidvin og rødvin på samme tid, da de skal opbevares ved forskellige temperaturer. mQuvée har specialiseret sig i vin og opbevaring i mange år og deres vinkølere er af høj kvalitet. En god vin fortjener en god opbevaring, og det opnås nemt med et vinkøleskab fra mQuvée.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev