Ooni Koda 12 gas pizzaovn

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.990 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461896897 Kategori:

Produktbeskrivelse

Den klassiske pizzatradition fra Napoli er kendt for sine velsmagende og enkle pizzaer, som bages i en brandvarm stenovn på nul komma fem. Nok er Ooni fra Skotland og ret langt fra Napoli, men skal man tro de stolte skotter og medier såsom BBC og The Independent, så kan du lave mindst ligeså gode pizzaer i din nye gas-pizzaovn. Koda-ovnen har plads til pizzaer på op til 30 cm. i diameter, og den kompakte pizzaovn bager pizzaen lynhurtigt. Faktisk kan den bage en pizza på kun 60 sekunder, og den varmes op til sin maksimaltemperatur på 500°C efter bare 20 minutter.
Pizzaovnen leveres naturligvis med en specialdesignet pizzasten, og med i pakken får du også et hæfte med opskrifter og tips. Ovnen har en indbygget tænder, og den opvarmes via propangas præcis som en gasgrill eller -ovn. Gassen tilføres via en slange, og grillen passer til en regulator af dansk standard med et tryk på maksimalt 30mbar. Slange og regulator medfølger ikke (findes her).

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev