Philips HR7310/00 Daily Collection foodprocessor, 700 watt, hvid

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

619 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463116775 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med foodprocessoren HR7310/00 fra Philips Daily Collection bliver det både nemmere og sjovere at stå i køkkenet. Den har en stor skål med en kapacitet på 1,5 liter, så du kan lave mad til hele familien på samme tid. Et godt valg for dig, der nemt vil kunne lave sund hjemmelavet mad, selv når du har travlt.
Foodprocessoren har en kraftig 700 watt motor, der kan håndtere en række forskellige ingredienser, lige fra dej og suppe til hårde grøntsager, ost og chokolade. Du kan også bruge den til at skære eller rive. Den store indføringsrør kræver mindst muligt forberedelsesarbejde, og du har to hastigheder og en pulsfunktion at veksle imellem. Alle tilbehørsdele kan desuden vaskes i den øverste del af opvaskemaskinen, så du kan også spare tid på opvasken.
Med mere end 16 funktioner er det kun din fantasi som sætter grænse for hvad du kan lave. Hak, purér, mal, snit, riv, pisk og ælt – det multifunktionelle tilbehør hjælper dig. Den farvekodede guide gør det nemt at matche det rigtige tilbehør med den rigtige funktion – match tilbehørsfarven med samme hastighedsfarve og få et perfekt resultat hver gang. S-klinge, emulgeringsværktøj, ælteværktøj og vendbar 2-i-1 skive medfølger.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev