PotteryJo Daisy Kagefad 35 cm Cement

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

384 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459453252 Kategori:

Produktbeskrivelse

Servér de lækreste kager og tærter på dette elegante Daisy kagefad fra PotteryJo. Kagefadet er lavet i holdbar keramik og prydet med et utrolig smukt reliefmønster, der gør, at pyntede kager uden tvivl vil tage sig endnu flottere ud. Fadet er særligt rart at have, når der kommer gæster og kage- og dessertbordet skal se ekstra flot ud. Det fås i forskellige størrelser, hvoraf denne er perfekt til lidt større selskaber.
Fadet er fremstillet i Portugal, der er kendt for godt keramik-håndværk. Det tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine, hvilket gør, at du kan opvarme og servere lune kager og tærter på det. Når du er færdig med at bruge det, behøver du ikke bruge tid på at vaske den op i hånden. Det store udvalg af flotte farver, som fadet kan fås i, gør, at du kan vælge det, der passer bedst til lige netop dit kage- og dessertbord.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev