Princess Digital Touch airfryer XL 3,2 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

776 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462001539 Kategori:

Produktbeskrivelse

Med denne Princess airfryer kan du lave 5 portioner pommes frites, grøntsager eller andre lækre ting. Produktet er med smart LED-skærm og har justerbar temperatur fra 80-200 grader, samt en smart timerfunktion. På grund af den unikke kombination af varm cirkulerende luft og den let justerbare temperatur er madlavning med Princess Digital Airfryer XL sund og fedtfattig. High Speed Air teknologien sikrer, at du ikke har brug for olie for at få et perfekt og sprødt resultat.
Kurven, som er aftagelig, har nonstick belægning, og derudover tåler den opvaskemaskine. Airfryeren er udstyret med skridsikre fødder og derudover har den en overophedningsbeskyttelse, der sørger for den ikke bliver for varm. De syv forskellige forprogrammerede programmer, kan du bruge til, pommes frites, kød, fisk, rejer, kylling, bøf og kage. Du kan dermed med et enkelt tryk på en knap lave lækre tilberedninger. Denne kraftfulde airfryer på 1400 watt, er perfekt til dig der vil lave sprød mad – helt uden brug af fedtstoffer.
OBS! Kommer ikke med dansk manual.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev