Robert Welch Signature Introductory Startsæt med 2 Knive og 1 Knivsliber

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

759 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601462965176 Kategori:

Produktbeskrivelse

Robert Welch Signature Introductory er et 3-delt sæt, der indeholder en 14 cm. kokkekniv, en 10 cm. grøntsagskniv og en knivsliber, der er helt perfekt til at holde dine knive super skarpe. De prisvindende Signature knive er fremstillet af tysk rustfrit stål med et ergonomisk DuPont håndtag. Signature Knife Sharpener er specialdesignet til at slibe knivbladet, så det opretholder en 15 graders vinkel på bladet af Signature knivene. Den har et ergonomisk designet plasthåndtag med en skridsikker bund, hvilket gør den både fleksibel og sikker, når du sliber knivene. Den gennemsigtige plastbeskyttelse beskytter slibeskiverne.
Det kræver kun et par stryg gennem sliberen for at vedligeholde knivenes skarphed, så de fremstår lige skarpe, som da du fik dem! Slibeskiverne kan udskiftes og kan købes separat. Vi anbefaler, at du udskifter slibeskiverne efter 6-12 måneder, afhængigt af hvor ofte du sliber dine Robert Welch knive, for at sikre knivbladenes optimale ydeevne. En skarp kniv er både lettere og mere sikker at bruge, så sørg for at holde dine Robert Welch knive i perfekt stand med knivsliberen. Alle Robert Welch Signature Introduktionsdelene leveres i en flot gaveæske, og de kan vaskes i opvaskemaskine samt leveres med 25 års garanti.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev