Rosendahl Grand Cru Outdoor termoflaske, lavendel, 50 cl

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

175 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463148058 Kategori:

Produktbeskrivelse

Rosendahl har skabt denne funktionelle termoflaske med inspiration fra den klassiske Grand Cru-serie. Til dig, der vil nyde en varm drik udendørs i naturen, eller som er på farten, har denne stilfulde termokande et praktisk design bl.a. har skruelåget en rem.
Hele flasken har en smuk lavendelfarve og beholderen er lavet af slidstærkt dobbeltvægget rustfrit stål. Rosendahls termokande holder drikken varm, eller kold, i lang tid og er velegnet til at give som gave eller til sig selv – måske når du vil sætte lidt kulør på rejsen. Rosendahl samler ikonisk dansk design i deres sortimentet, og de har flere danske mærker med ikoniske designs. Disse design er både tidløse mesterværker og moderne klassikere. Alt sammen baseret på den danske designtradition, der holder i generationer og værdsættes af millioner af mennesker hver dag.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev