Tilbud

Sage pizzaovn – Pizzaiolo

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

4.759 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8029801633753407 Kategori:

Produktbeskrivelse

Pizzaovn fra Sage Pizza er ikke bare pizza. Vi har fx den brændefyrede pizza, New York-pizza, pandepizza og den tynde og sprøde pizza. Med pizzaovnen fra Sage mestrer du afbagningen af dem alle til perfektion. Selv den lejlighedsvise frysepizza får en kærlig behandling. Bager pizza som en stenovn – opnår 400°C Element IQ-system tilpasser tilberedningen til hver pizza Programmer til Wood Fired, New York, Pan, Thin & Crispy og Frozen pizza Flyt pizzeriaet hjem på køkkenbordet Pizzaiolo er en bordovn til hjemmet, der kan opnå 400°C og tilberede en autentisk brændefyret pizza på bare 2 minutter, præcis som på et ægte pizzeria. Ovnen genskaber de tre typer varme, der genereres af en murstensovn: Konduktiv varme, strålevarme og konvektiv varme. Det smarte Element IQ System sørger for de ideelle forhold til bagning af forskellige slags pizzaer. Et innovativt ovnrumsdesign, sensorer, temperaturkontrol og optimeret deflektor-teknologi sørger tilsammen for at justere varmen og varmeelementerne for at sikre den perfekte tilberedning. Forudindstillinger til populære pizzatyper Pizzaiolo kommer med en række forudindstillede tilberedningsfunktioner: Wood Fired, New York, Pan-pizza, Thin & Crispy og endda en Frozen pizza-indstilling. Du kan naturligvis også bruge ovnen i en manuel tilstand, hvor du selv styrer indstillingerne for plade- og toptemperaturer og hvilke varmeelementer, der er i brug. Varmeopretholdelse og sikker brug Kombinationen af den varmebestandige dobbeltfrontrude og multimaterialeisolering omkring varmekammeret sikrer, at de ekstreme temperaturer forbliver inde i ovnrummet, mens de udvendige overflader holdes så kølige som muligt.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev