Tilbud

Sous vide-sæt – Steba SV50 & Caso VC10

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.099 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8029801656069201 Kategori:

Produktbeskrivelse

Sous vide-sæt Bedst i test hos PriceRunner 2021 (Steba SV50) Glæd venner, familie og dig selv naturligvis med saftige, smagfulde og møre tilberedninger på middagsbordet. Med sættet her er du snart i gang med sous vide-kunsten. Perfekte tilberedninger af kød m.m. Nem marinering og opbevaring af fødevarer Sous vide-stick, vakuumpakker og 10 poser (20 x 30 cm) Steba sous vide-stick – SV50 Det eneste du skal bruge for at komme i gang, er en gryde, som er min. 15 cm dyb. Staven sættes fast på kanten med klipsen, og så har du din sous vide-tilbereder. Staven skaber med cirkulation en konstant og ensartet temperatur i hele gryden, hvilket gør tilberedningen præcis. Display med touch-skærm og scroll-funktion Temperatur og tilberedningstid indstilles nemt på det digitale display, hvor du naturligvis kan følge den resterende tid under tilberedningen. Timeren kan indstilles på op til 99 timer. Caso vakuumpakker – VC10 Undgå madspild, forlæng holdbarheden, marinér eller gør klar til tilberedning i sous vide. Vakuumpakkeren er nyttig til flere formål. Maskinen er velegnet til at marinere kød og fisk, da vakuumfunktionen åbner porerne i kødet, hvormed marineringen går hurtigere. Herefter er det nemt at tilberede kødet ved sous vide. Enkel og brugervenlig Maskinens betjeningspanel har 3 knapper: 1) svejse, 2) vakuum & svejse og 3) stop. Sidstnævnte gør det muligt manuelt at stoppe vakuumeringen og gå direkte til svejsefunktionen, hvis der pakkes trykfølsomme fødevarer. Vakuumpakkeren yder en pumpevolumen på op til 9 l/min. ved max. vakuum -0.8 bar. Vakuumpakkeren kan svejse poser og ruller på op til 30 cm bredde, uanset hvor lange de er.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev