Staub La Cocotte Ovalt ovnfast fad, 32 cm. 2,6 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

700 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460672760 Kategori:

Produktbeskrivelse

Dette tidsløse og elegante ovnfaste fad fra Staubs La Cocotte-kollektion er fremstillet af solidt støbejern og har en stor kapacitet på 2,6 liter, hvilket gør det perfekt til større måltider til hele familien. Tilbered for eksempel en 80’er-klassiker som koteletter i fad, eller lad dig inspirere af Staubs franske ophav og lav en varmende boeuf bourgignon direkte på komfuret. Ovnfadet fungerer nemlig på alle komfurtyper, også induktion, og er derfor ikke begrænset til at blive brugt i ovnen.
Fadets inderside er belagt med en beskyttende, matsort emaljering, som både besktter mod ridser og misfarvninger og hjælper til, at maden ikke brænder fast. Det gør rengøringen af fadet til en smal sag, og vedligeholdelsen af det ovale fag er derfor let. Fadet er designet med praktiske håndtag med Staub-logo, som gør det let at håndtere fadet, selv når det er helt fyldt.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev