Staub La Cocotte Rundt ovnfast fad 12cm. 0,25 liter, sort

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

360 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460672800 Kategori:

Produktbeskrivelse

Dette runde fad fra Staubs La Cocotte-kollektion er med sin diameter på 12cm og kapacitet på 250ml perfekt til portionsanretninger eller små desserter. Lad dig for eksempel inspirere af Staubs franske ophav og servér den klassiske æbledessert, tarte tatin eller brug formen som en tykbundet pande og tilbered mindre retter såsom omeletter eller æggekage til én. Fadet er fremstillet af støbejern med tykke kanter og bund, hvilket skaber en langsom og jævn varmefordeling i hele fadet. Støbejern holder desuden naturligt godt på varmen, og derfor er fadet også godt til servering af varme retter.
Støbejernsfadet fungerer på alle komfurtyper, også induktion, og med den matsorte emaljering på indersiden er det beskyttet mod ridser og misfarvninger. Emaljeringen behjælper desuden, at råvarerne ikke brænder fast på panden, hvilket gør rengøringen til en let opgave efter brug.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev