Steba IC150 Ismaskine 1,5 liter

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

1.484 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601461786845 Kategori:

Produktbeskrivelse

Er du vild med frisk dejlig hjemmelavet is? Står du og mangler ideer til desserten, næste gang du får gæster? Lav spændende is derhjemme med denne ismaskine fra tyske Steba. Maskinen har en højkvalitets kompressor der er fuldautomatisk og selvkølende så din is får den helt rigtige tekstur. Derudover har selve designet på ismaskinen sørget for at motoren er beskyttet, hvilket giver en lang levetid.
Temperaturen på maskinen kan nå helt ned på -35° og med sine 1,5 liter, er der ca. nok til at kunne lave 20 kugler af isen. Selve isspanden, er lige til at tage op, hvilket gør den nem at rengøre og holde, derudover har den også et låg, så du løbende i isprocessen, kan tilføje ingredienser. Indstillingerne er nemt anvendelige med on/off knap og 60 minutters timer, samt et LED-display der oplyser om isens nuværende temperatur. Så begiv dig ud i verdenen af friske og hjemmelavede is og inviter vennerne over!

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev