Stelton Emma Elkedel 1,2 liter hvid kalk

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

950 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460880925 Kategori:

Produktbeskrivelse

Nu kan du igen forskønne hverdagen med et Emma produkt. Den populære prisvindende Emma serie er udvidet med en smuk ledningsfri elkedel, der er lige til at tage med til bords. Det tidsløse design vil med garanti passe ind i ethvert køkken og du kan vælge mellem flere farver for at finde den helt rigtige til dit hjem. Selve elkedlen er udført i stål, hvor håndtaget er lavet i bøgetræ, der giver et ekstra elegant finish til kedlen. Dertil har den en isolerende dobbeltvæg, som gør, at kanden føles mindre varm på ydersiden.
Ikke nok med at selve kedlen er ledningsfri og har en 360 graders base, så kan du også slippe for lange ledninger på køkkenbordet. Basen er nemlig udstyret med en smart funktion, hvorved den overskydende ledning kan rulles op under foden. Ydermere er varmelegemet skjult og har et aftageligt kalkfilter. Kalkfilteret sikrer et renere resultat af dit vand. Der er plads til 1,2 liter i kanden, men skal du koge en mindre mængde er det også en mulighed, da den er sikret mod tørkogning. Når den er færdig med at koge vandet slukker den automatisk. Elkedlen kan rengøres på ydersiden med en fugtig klud. Du kan få din Stelton Emma elkedel i bl.a. hvid, blå og sort.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev