Weber iGrill 3 stegetermometer

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

895 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601460746026 Kategori:

Produktbeskrivelse

Webers iGrill 3 er stegetermometeret, der er særligt fremstillet til Genesis II-grillene. Stegetermometeret er kompatibelt med Webers iGrill-app, hvor du kan følge med i både kødets eller grøntsagernes kernetemperatur og temperaturen inde i grillen. Anvend enten de automatiske indstillinger eller prøv dig frem med dine egne efter smag og behag. Stegetermometeret har to termometernåle og kapacitet til op til fire.
Temperaturvisning i appenOpkobling med Weber® iGrill™-appen via Bluetooth. Stort udvalg af funktioner i appen, som hjælper dig med at opnå perfekte resultater.
200 timers grilltidÉt eneste batteri giver 200 timers uafbrudt strømforsyning. Deretter skifter du let og enkelt AA-batteriet ud med et nyt.
Temperaturnåle med precisionSiddr i kjøttet under grillningen og måler temperaturen med stor nøjagtighed.
Oplyst displayGør det let at se termometeret, når du griller i mørke.
Indbygget magnetGør det enkelt at sætte termometeret på grillen samtidig med, at temperaturen kan aflæses fra flere vinkler.
45 meters rækkevidde med BluetoothTemperaturmålinger i realtid, også når du befinder dig på lang afstand af grillen.
Garanti: 2 år.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev