Wilfa KS1B-T2 Uni Black køkkenvægt

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

529 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463117836 Kategori:

Produktbeskrivelse

KS1B-T2 Uni Black køkkenvægten fra Wilfa er en digital vægt, der hjælper dig med at veje med præcision – med et interval på 0,1 gram. Vægten har en kapacitet på 2 kilo, timerfunktion samt et LED-display, der giver dig et tydeligt overblik. Vægten er uundværlig, når du vil følge opskrifter, der kræver præcise mål, hvilket gælder for de fleste typer af kager men også saucer, dips og meget mere. Der medfølger et varmebestandigt silikonebetræk, så du nemt kan veje varm kaffe, suppe eller andre varme retter.
Batteriet i køkkenvægten er genopladelig, og der medfølger et USB-C kabel til opladningen. Når vægten er fuldt opladet, har batteriet en levetid på cirka 20 timer. Du kan også forbinde vægten til Wilfa Black-appen, som du kan downloade og få adgang til gode tips, tricks og guider. Vægten er fuldt EU-godkendt. Tåler ikke opvaskemaskine.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev