Witt by Kuvings B6200S slow juicer

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

2.542 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601459447804 Kategori:

Produktbeskrivelse

Velvære til krop og sjæl! Med Witt by Kuvings B6200S slow juicer kan du give din sundhed et boost og forkæle dig selv og dine kære med velsmagende, næringsrige og 100% rene juicer. Det tager ingen tid for slowjuiceren er presse et godt glas lækker juice. Takket være det store påfyldningsrør, der har en bred åbning på 7,65 cm., kan den nemt klare hele frugter, så du kan få det hele med. Du slipper altså for at bruge tiden på at skære dine frugter og grøntsager ud i små tern for at de kan komme ned i maskinen.
Juicen får en længere holdbarhed, da frugter og grøntsager kværnes, hvilket gør, at den bliver iltet mindst muligt. Derved kan du opbevare din juice i køleskabet i op til tre dage, såfremt du opbevarer den i en lys og lufttæt beholder. B6200S slow juiceren er udstyret med en praktisk dryp-fri smart cap, der tilllader dig at blande juicen i beholderen inden den ryger ned i kanden. Så kan du nemt få blandet juicens mange smage godt sammen, så resultatet er helt perfekt. Der medfølger et patenteret rengøringsværktøj, så du får en optimal hygiejne og nem rengøring.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev