WMF Durado wokpande, 28 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

499 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463154691 Kategori:

Produktbeskrivelse

WMF wokpanden er det perfekte valg for dig, der elsker asiatisk mad. Den giver dig mulighed for at tilberede velsmagende og sunde wok- og karryretter på en nem og effektiv måde. Wokpanden har en robust keramisk belægning, der kan tåle høje temperaturer på op til 400° C og giver dig et jævnt og sprødt resultat. Belægningen er også nem at rengøre efter brug. Wokpanden er fremstillet af Cromargan® 18/10 rustfrit stål, som er elegant og holdbart.
Du kan bruge den på alle typer komfurer, herunder induktion, takket være den energibesparende TransTherm® universalbund, som giver optimal varmefordeling og -fastholdelse. Du kan naturligvis også sætte den i ovnen til gratinering eller til at holde maden varm. Wokpanden har også praktiske funktioner som f.eks. varmereducerende håndtag, der holder sig kølige under tilberedningen, og en bred hældningskant, så den er nem at hælde og servere.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev