WMF Spitzenklasse Plus brødkniv XL, 20 cm

Bemærk! Priser fra partnere opdateres én gang i døgnet.

600 kr.

Du vil blive viderestillet til den rette forhandler.

Varenummer (SKU): 8798601463009917 Kategori:

Produktbeskrivelse

Ikke meget er bedre end at lade en brødkniv glide gennem et nybagt brød og høre den knitrende lyd, når kniven trænger igennem den sprøde skorpe. Oplevelsen fuldendes, når du sætter tænderne i brødskiven og mærker den skønne, nybagte smag. WMFs brødknives lange, skarpe og takkede blade skærer nemt igennem alle typer brød – også bløde kager som croissanter og wienerbrød – og er desuden også perfekte til at skære i blød frugt. En god brødkniv er et must i ethvert køkken.
Brødknive behandlet med Performance Cut-teknologi, som denne er, kan varmt anbefales. Takket være den ekstreme og langvarige skarphed, skærer de alt brød elegant og pålideligt. Brødknivsbladet med dobbeltslebet kant er riflet på begge sider og skærer lige ned i stedet for på skrå. Det giver dig perfekte og ensartede skiver. Knivens blad måler 20 centimeter, hvilket giver dig god kraft og balance ved brug. Kniven er lavet i Tyskland og er af højeste kvalitet. Opvask i hånden.

Gastrogrej.dk

Vi går det ekstra skridt for at sikre, at vores anbefalinger passer til netop dine behov og ønsker. Lad Gastrogrej blive din kilde til inspiration og kvalitet i køkkenet.

Tilmeld vores nyhedsbrev